Blog

Vedd elő a tavaszi-átmeneti ruhatárat

2021.02.08 10:19

Tavaszi-átmeneti ruhatár tippek

Ha nem szeretnél a változékony átmeneti időben folyamatos náthától szenvedni, fázni vagy megázni, tanulj meg rétegesen öltözködni. A tökéletes átmeneti ruha a napsütéses nappali órákban lenge, de a hűvösebb délutáni óráktól kezdve már vastagabb. Áruházunk kínálatában megtalálsz mindent, amire szükségetek lehet. 

Az évszakváltással megjelennek a világosabb színek is a komor fekete után. Nincs tavasz virágos színek és minta nélkül. A téli hideg után mindenkinek jólesik ez a természetes irányzat, nem véletlen, hogy minden évben divatos. 

A farmer alapdarab ilyenkor gyerekek és felnőttek számára is. Pólóval, vékonyabb anyagú inggel, felsővel, hosszú ujjú kardigánnal tökéletes átmeneti viselet, főleg, ha nem kizárólag sötétebb, téli színekben gondolkodsz, hanem már a tavaszias világos, pasztell árnyalat is megjelenik a ruhákon és kiegészítőkön.

A kötött darabokat se rakd még el, mert rétegesen hasznosak lehetnek. Egy jól megválasztott kardigán bármilyen ruhával stílusosan viselhető, legyen szó farmernadrágról, szoknyáról vagy elegáns viseletről, mindenhez passzol.

Viselj többféle ruhát magadon!

Akár a nyári egész ruhák is megjelenhetnek tavasszal megfelelő kiegészítővel. Ha cicanadrággal, vékony pamutpulcsival egészítjük ki, a változékony időjárás közepette is megállják a helyüket. Természetesen vastagabb harisnyával is viselhetjük a ruhákat, így a melegebb évszak kedvelt darabjától, a vastagabb szoknyától sem kell megválni. Stílusosan csizmával is kiegészíthetjük a megjelenésünket.

A vékonyabb kabátokat, rövid dzsekiket ilyenkor még egészítsük ki melegebb mellénnyel, hogy a törzsünk ne fázzon, sőt még a sálak kiegészítő és melegítő funkciójáról sem kell lemondanunk.

Praktikus ruhatárból egyszerű öltözködni

Ha már kiválogatjátok a ruhatárat, szelektáljatok. A fenntartható divat jelmondata az újrahasznosítás. Mindig igyekezzetek a ruhákat a lehető legtovább, változatosan használni, majd ha lehet, továbbadni. Áruházunk a fenntartható divat kimeríthetetlen beszerzési forrása. Nálunk minőségi darabokat vásárolhasz, csak figyelj a mosásra, szárításra és tárolásra is, hogy esetleg a következő szezonban is használni tudd őket.

A kötött ruhákat, pulóvereket fektetve szárítsd, a kényes anyagok csipeszelését mellőzd, moss és száríts kímélően.

Ha gyermeked szereti maga kiválasztani, másnap milyen ruhát visel, segíts neki a válogatásban. Mindig vegyél ki pár összeillő szettet, amiből választhat. Ha nincs zavaró választék, könnyebb a dolga. Ráadásul rengeteg időt és bosszúságot spórolhatsz meg, ha már este kikészíted az időjárás-előrejelzés függvényében a másnapi ruhákat, mert akkor nem kell reggel hosszasan próbálgatni, mi mivel illik össze.

Persze még így is érhetnek meglepetések, ha reggel vastag hótakaró borítja a tájat a tavaszias meleg helyett, de ilyenkor még mindig egyszerűbb kényszerből változtatni, mint hosszasan keresgélni a ruhák között.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket