Blog

Kisfiú alkalmi ruha: mi most a divat?

2022.04.05 09:44

Kisfiú alkalmi ruha az ünnepekre, eseményekre

Korábbi cikkünkben már végigvettük, miből áll a kislányok alkalmi ruhatára, milyen darabokat érdemes nekik választani, ha valamilyen különleges eseményre készülünk. A Különleges kislány alkalmi ruha a kínálatunkban című írásunkban tudsz bővebben olvasni erről a témáról, ha lánygyermeknek keresel megfelelő öltözetet.

A kisfiúk ünneplőruhájának összeállításához más szempontokat kell figyelembe venni. Míg a lánykák szeretik a fényes, csillogós, flitteres ruhadarabokat és a nem hétköznapi ruhákat, addig a fiúk nem igazán. Számukra komfortosabb, ha ugyanolyan lazán és sportosan vannak felöltöztetve, mint amikor oviba mennek. 

A kislányok többsége ügyesen vigyáz az alkalmi ruhájára, de mivel a fiúk az ünnepségeken is sokat rohangálnak, játszanak, az ing és a nadrág nem mindig marad tiszta. Készüljünk váltóruhával is!

Mire figyeljünk a kisfiú alkalmi ruha kiválasztásakor?

Mikor öltöztetjük a kisfiúkat az eseményre, gondoljuk át, milyen körülmények lesznek! Például van-e szabadtéri játszótér? Lesz-e játszósarok? Meddig tart az ünnepi lakoma? Fűtött helyre megyünk-e vagy szabadtéri rendezvényre vagyunk hivatalosak? Körülbelül hány gyerek lesz jelen az eseményen?

Mindezek ismeretében tervezzük meg előre, milyen alkalmi ruhát adunk a kisfiúnkra! Mivel a gyerekek gyorsan nőnek, a tavalyi összeállítás idén valószínűleg már nem lesz jó, így időben érdemes átvizsgálni, miből kell beszerezni új darabot.

Ruhafalván az Alkalmi ruha kategóriában kezdd a keresést, itt külön kisfiúknak és kislányoknak tudsz válogatni a kínálatból. Fiúk számára ingek, nadrágok, mellények, zakók, öltönyök és szettek is elérhetők. Méret alapján tudod szűkíteni a találatokat. Vannak új és használt ruhák is, mindegyik terméklapon részletes leírást olvashatsz az adott ruháról.

Menő, divatos ünnepi ruhák kisfiúknak

A kisfiú alkalmi ruha tipikus kelléke az ing. Bármely más ruhadarabot megtarthatunk a hétköznapi viseletből - farmert, sportos cipőt, kötött pulóvert -, ha a pólót egy szép, egyszínű ingre cseréljük, már nyert ügyünk van! Kínálatunkban főleg fehér, világos színű ingek vannak, de egy sötétebb színű árnyalat is jó lehet, főleg, ha pörköltet szolgálnak majd fel ebédre. A kisfiúk ugyanis nem biztos, hogy engedik, hogy szalvétával védjük ruhájukat az evés során. 

A nadrág lehet egy sötétebb színű farmer is, ha nincs rajta minta, felirat. Persze a legelegánsabb egy szövetnadrág - akár nadrágtartóval! Ez továbbra is nagy divat az óvodások körében, pláne, ha inggel, csokornyakkendővel viselik, hozzá egy szép cipővel.

Ha hidegebb az idő, akkor kardigán vagy pulóver mindenképp kerüljön még az alkalmi ruha fölé, az előbbi mutatósabb, de egy kötött pulcsi is lehet jó megoldás, ha nem túl tarka, nem túl sportos. 

A mellény a legjobb választás: ebben nagyon cuki minden óvodás kisfiú.

Jó tanácsok a kisfiú alkalmi ruha kiválasztásához

Az esemény előtt pár héttel már célszerű nézelődni webáruházunkban, majd megrendelni a kiválasztott darabokat, hogy időben odaérjen a csomag. Mivel van lehetőség kosárfoglalásra is, van idő átgondolni, mire lesz szükség.

Ami még fontos: a cipőről sem szabad megfeledkezni! A kényelem legyen az elsődleges szempont a választásnál!

További segítséget a Tudnivalók menüben találsz, itt olvashatsz minden szolgáltatásunkról is, így könnyebb és egyszerűbb lesz a vásárlás!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket