Blog

Milyen a jó gyermeköltöny?

2020.10.13 09:23

Gyermekruhát a Ruhafalváról

Az ünnepi alkalmakra ne hétköznapi ruhában érkezzünk. A kislányoknak csipkés, flitteres vagy tüll alkalmi ruha, kopogós cipő, míg a fiúknak egy igazi jól szabott öltöny, elegáns zakó és nyakkendő dukál, amiben jól érzik magukat.

A készülődés izgalmában a kisfiúk is szépen akarnak kinézni az elegáns ruhában, főleg, ha megtudják, hova megyünk, és hogy ez a különleges alkalom azzal jár majd, hogy sokáig bulizhatnak és fent maradhatnak velünk. Ne is csodálkozzunk, hogy a szokatlan ruházat ellenére alig várják majd, mikor öltözhetnek majd újra elegáns öltönybe.

A gyerekruhák kategóriáján belül az ünneplőruhák szebb, alkalmibb és igényesebb megjelenést kölcsönöznek minden gyerkőcnek. Az olyan különleges alkalmakkor, mint egy esküvő, keresztelő, elsőáldozás, anyák napja, óvodai vagy iskolai ünnepség, karácsony vagy bármely egyéb családi esemény, kereshetsz szemed fényének igazán egyedi ruhákat a Ruhafalvánál.

Nálunk az év minden napján, bármilyen évszakban és időjáráshoz alkalmazkodva és igazodva tudtok választani a gyerekeknek szánt egyedi, márkás alkalmi ruhák közül elérhető áron. Amelyikbe első látásra beleszerettek, és méretben is passzol, azonnal vegyétek meg, mert ha más csap le rá, már nem biztos, hogy a használtruha-kínálatban elérhető marad.

Alkalmi gyermeköltöny jó áron

A fiúk elegáns viselete az alkalomtól függően lehet elegánsabb anyagú és szabású szövetnadrág zakóval, mellény vagy jól szabott öltöny inggel, alkalmi cipővel, és ha nagyon vadító lovagot akarunk belőlük csinálni, nyakkendővel. Egy feltűnő színű csokornyakkendő minden kis pasason cukin áll. A kisfiúk elegánsabb kardigánban is ellenállhatatlanok. Az ünnepi alkalmakra fiúknak inkább a visszafogottabb, sötét tónusú alkalmi ruhák megfelelőek. 

Az esküvőkön a kisfiúkat gyakran kéri fel az ifjú pár rózsaszirom szórására vagy sorfalállásra, ekkor az ő ruhájukra is kiemelt figyelmet kell fordítani. Ha a pár nem kér különleges viselet, az esküvőhöz méltó, elegáns ruhát keressünk nekik. Ha nem akarsz az alkalmi ruha kiválasztásával sok időt eltölteni, keress oldalainkon megfelelőt. 

Áruházunk minden eseményhez és évszakhoz kínál ünneplőruhát. Legyen bármilyen alkalom, ahová gyerekkel vagytok hivatalosak, ünnepeljetek a kínálatunkból választott különleges, elegáns ruházatban, amikhez alkalmi cipőket is találtok nálunk.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket