Blog

D.D.Step világítós cipő

2020.12.28 09:02

Különleges lábbelik, egyedi megoldások

A gyerekek nem meglepő módon nagyon szeretik a világítós cipőket, mert egyedi megjelenést kölcsönöz nekik és nagyon menő. Akár a folyamatos mozgásra ösztönző, minden lépésre ütemesen villogó kivitelt, akár a sötétben fluoreszkáló talpú cipőt vagy a fényvisszaverő mintával ellátott verziót választjátok, mindegyik a kedvencek közé kerül majd, és így talán a szokásosnál is jobban vigyáznak majd a gyerekek a cipőjükre. És a villogó funkció még nem is minden. A ritmikus villanófényes talp vagy mintázat mellett a rátett kedves mesefigurák és ötletes díszítőelemek olyan egyedi kinézetet kölcsönöznek a cipőknek, amik az ovis-kisiskolás célkorosztályt garantáltan leveszik a lábukról. 

A mozgásérzékelős, világítós cipők áruházunkban is megvásárolhatók. A változatos kivitelű és színű D.D.Step villogós cipők között a könnyű nyári cipőtől a félcipőkig és a közepesen magas szárú bakancsig széles a választék. A csúszásgátló talppal ellátott tépőzáras lábbelik kézreálló, praktikus fazonok, amik közül fiúk és lányok számára is találunk kényelmes, a mezítlábas járás élményét nyújtó kinti cipőt, amit szívesen hordanak a mindennapokban. 

D.D.Step világítós cipő

Egy fényvisszaverő rátéttel díszített, hátul a bokánál LED fénnyel villogó bakancs minden vagány fiú álma. Az ütemesen villogó robotszempár vagy épp a kedvenc állatminta jó választás. A téli cipők magas szára, orrvédős talpa és vízlepergető réteggel kezelt, belül bélelt anyaga hűvösebb, csapadékosabb időszakokban is segíti a szülőket, hogy biztonságban tudják az apró lábacskákat. Mert minél többet mozognak benne, annál jobban megszeretik a beépített villogókat.

Az ideális gyerekcipők jellemzője a rugalmas talp és a könnyű kezelhetőség. A tépőzár ösztönzi a gyerekeket, hogy minél korábban önállóan öltözzenek. A könnyen kezelhető pántok stabil tartást biztosítanak a lábaknak. Legyen akár klasszikus bőrszandál, félcipő vagy Gore-Tex hótaposó, a kiválasztott modell a színskála bármely színében megtalálható, és változatos mintákkal választható áruházunkban.

LED fény és fényvisszaverő minták

A webáruházunkban kapható látványos cipők LED diódákkal vannak felszerelve, így minden lépéskor bekapcsolnak és világítanak. Élettartamukat a hőmérséklet, a nedvesség vagy páratartalom és természetesen a használat intenzitása is befolyásolja. Az áramforrás többnyire nem cserélhető, élettartamuk véges. Mivel nem lehet tölteni őket, a fény idővel biztosan kialszik, átlagos használat mellett azonban ez években mérhető. Vásárláskor mindezek figyelembevételével tervezz.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket