Blog

Meseszép gyerek koszorúslány ruhák

2021.04.26 09:59

Esküvői készülődés

Hamarosan számolni lehet vele, hogy szűk körű esküvők helyett megtarthatóak lesznek a régóta vágyott rendezvények is. A megfelelő hely, dekoráció, színskála és stílus, valamint a zenekar kiválasztását követően jönnek az apróbb, de annál fontosabb részletek. Milyen legyen a menyasszony ruhája, az ültetési rend és a lakodalmi menü, a koszorúslányok és fiúk ruhájának összhangjáról nem is beszélve.

A megfelelő ruha kiválasztása nem egyszerű dolog, akár több havi szervezést is igényelhet, mire meglesz az anyag és a varrónő, aki elkészíti a kiválasztott fazont mindenki méretében. Az ilyen alkalmak ugyanis elegáns öltözéket kívánnak. 

Ha esetleg nincs ilyen szigorú protokoll, és van lehetőség késztermékek közül válogatni, jó szívvel ajánljuk alkalmi gyerekruha kategóriánkat az alkalomhoz illő gyerek koszorúslány ruhák kiválasztásához. Az alkalmi ruhák különleges anyagokból készülnek. Szebbek, egyedibbek, mint a hétköznapi viseletek.

A kislányok csipkében, tüllben, selyemben és flitterekben is csodaszépen mutatnak. Ilyenkor különleges szabásvonalakkal is számolhatunk. A hétköznapokban nem túl praktikus hosszú ruhák, alsószoknyák, vékony harisnyák és kényes anyagok mind megférnek az alkalmi ruhákon, amikre értelemszerűen jobban is kell vigyázni.

Mivel ez kisebb gyerekeknél nem mindig sikerül, érdemes rögtön két váltás ruhát beszerezni, pláne, ha nem csak az esküvőre, hanem a lagziba is meghívást kapunk. Régebben illett átöltözni az új asszonnyal együtt, de ma már ennek kevésbé van jelentősége. Ha viszont bekoszolja magát a koszorúslány, gondoskodnunk kell váltásról a számára.

Segítünk a legszebb gyerek koszorúslány ruha kiválasztásában

Ha gyermekünk koszorúslányi felkérést kap, lehetséges, hogy ruhája színét és fazonját a pár kívánságainak megfelelően kell beszerezni. Ha van lehetőséged egyedi színű, fazonú ruhát vásárolni, feltétlen keresd fel áruházunkat, ahol egyedi használt ruhák közül különleges, márkás öltözéket vásárolhatsz. A fehér szín kivételével, mely a menyasszony színe, bármilyen színes darabot választhattok magatoknak.

A koszorúslányok ruhájának kiválasztása során lényeges szempont az is, hogy milyen évszakban van az esemény. Kínálatunkból az ujjatlan vagy kivágott ruhákat kiegészítő bolerókat, illetve vastagabb, vékonyabb anyagokból készült, hátul cipzáros, akár ejtett vállú, különféle strasszkövekkel, övvel vagy flitterekkel díszített ruhákat is választhattok. 

Elegáns ruháink mellé alkalmi cipőt is találtok áruházunkban. A kislányok örülni fognak, hogy végre pörgős szoknyát, kopogós cipőt viselhetnek, és a frizurájuk is hasonló lehet a menyasszonyéhoz. Sőt, ruháink nem csak esküvőkre megfelelőek.

A Ruhafalva webáruházból tetőtől-talpig bevásárolhatsz gyermekeid számára. 

Folyamatos akcióinkkal egyébként is kedvező árú darabjainkat további kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással is megvásárolhatod.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket