Blog

Az átmeneti időre mellényeket ajánlunk

2021.08.24 10:15

Pufi mellények kintre

Az egyik legkelendőbb darab ősszel a pufi mellény. Amikor még nem kell nagykabát, de egy hosszú ujjú felső már nem elég meleg, akkor kapnak szerepet az átmeneti mellények. A feladatuk, hogy melegítsék a gyerkőc hátát, védjék a megfázástól. Ugyanakkor mivel ujjatlanok, szabadon hagyják a gyerek karjait. Így sokkal könnyebb még mászókázni, homokozni a játszótéren vagy az ovi udvarán.

A gyerekruha webáruházunkban kapható, ősziesebb időre való mellények vatelinnel béleltek, többségük kapucnis. Ezek azért hasznos ruhadarabok, mert egy hirtelen jött zápor idején is védik a gyerkőcöt. Nem kell az esernyővel bajlódni, amíg a kocsiból kiszállva besétálunk csemeténkkel az oviba, iskolába. 

Az átmeneti időre való mellények legyenek béleltek!

Kínálatunkban fiúknak és lányoknak egyaránt találtok bélelt mellényeket, vannak mintásak és egyszínűek is. A használt és outlet ruhák között érdemes szétnézni, az átmeneti időre való mellényekből mindig van nagy választék, viseletük kényelmes.

A vatelinnel bélelt mellények melegen tartanak, jó a hőszigetelésük, könnyen moshatók és könnyen is száradnak. A belül polár mellények azért is kedveltek, mert kellemes, puha tapintásúak, nem irritálják a gyerkőcöt. A pufi mellények cipzárasak, könnyű őket fel- és levenni még egy óvodásnak is.

Valóban ideális viseletek ezek a mellények átmeneti időben. Ha gondolod, egy vékony sállal vagy sapkával is használhatja gyermeked, miközben kint játszik. 

Átmeneti időre mellények – további kínálat

A mellény szóról nem csak a kinti, ujjatlan kabátok juthatnak eszünkbe, hanem a bent hordott mellénykék is. Ezeknek kicsit más a funkciójuk, mint a pufi, polár mellényeknek. Míg azokat kinti játékra tervezték, ezért béleltek, a benti mellények szép és hasznos kiegészítői egy-egy öltözetnek, de közben melegítenek is.

Az iskolakezdési ruhatárról szóló korábbi írásunkban is szót ejtettünk a gyermekünk hátát melegen tartó pulóverekről, kardigánokról. De ha bent az iskolában vagy óvodában meleg van, az is elég, ha egy kis mellénykét adunk a gyerekre.

Ezek a ruhafélék egyébként sosem mennek ki a divatból, és nagyszerűen feldobják az öltözetet. Változatosabbá teszik a ruhatárat, érdemes tehát ebből is beszerezni egy-két darabot. A kislányok nagyon szeretik a szőrös, prémes mellényeket, a kisfiúk pedig nagyon jól mutatnak a kötöttekben. 

 

Divatos mellények alkalmakra

A benti mellények nem csak hétköznapi viseletek, esküvőkön, családi ünnepségen is hordhatók. Az őszi napokon is sor kerülhet rendezvényekre, ilyenkor érdemes átmeneti időre való mellényt is adnunk a gyerekre. Mennyire cukik például a kisfiúk ingben és ünnepi mellényben egy lagziban! Az alkalmi mellények gombosak, anyaguk valamilyen szövet. Lehetnek egyszínűek vagy kockásak, csíkosak. Az ünnepi viselet során az egyszerűségre törekedjünk, ide nem illenek a mintás, túl rikító színű darabok! A kislányok mellénye se farmerból készüljön, ha egy jeles eseményről van szó! Bolerót is adhatunk rájuk, abban is nagyon csinosak lesznek. 

A mellények kiváló ruhadarabok az átmeneti, hűvösebb időre. Főleg ősszel és tavasszal vehetjük igazán hasznát ezeknek az ujjatlan felsőknek. A Ruhafalván, gyerekruha webáruházunkban kinti és benti mellények egyaránt nagy választékban kaphatók. Használd a keresőt, hogy megtaláld a gyermeked számára legmegfelelőbb mellényt az őszre!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket