Blog

Ruha vásárlása online – ugye, milyen egyszerű?

2021.07.28 14:26

Környezettudatos online ruha webshop

A gyerekeknek több mindent vásárolunk, mint amire valójában szükségük van, hiszen olyan cuki darabok készülnek nekik, amiknek nem tudunk ellenállni. Emiatt alig viselik ruházatuk egy részét, amik idővel feleslegessé válnak. Kár lenne viszont hagyni, ha ezek a ruhák és cipők tömegesen a szemétben végeznék. Erre jól működő nyugat-európai modellek épültek ki, áruházunk pedig egyike azoknak az online áruházaknak, akik a fenntartható jövő érdekében ezeket az új, újszerű, hibátlan, jó állapotú vagy akár kis hibás gyerekruhákat árulják. Ezzel tetemes mennyiségű, tökéletesen használható ruhamennyiséget forgatunk vissza. Ezzel szándékaink szerint sokat teszünk a környezetvédelemért. 

A ruhák újrahasznosításával áruházunk sok családnak segít az olcsó vásárlásban. Online értékesítéssel nem kell boltot fenntartani, eladókat foglalkoztatni, így több figyelem maradhat a minőségre. Vásárlóink mindig elégedettek, ezért áruházunkat már többször választották meg az ország boltjának az elmúlt évtizedben.

A többszörösen válogatott, minőségi használtruha-kínálatunkban újszülöttől tinikorig megtaláljátok a legmenőbb, jó áras termékeket. A választék folyamatosan bővül, így érdemes minden héten ellátogatni oldalunkra, hogy ne maradj le a legfrissebb kollekciókról. Hatalmas választékunkból otthonod kényelméből éjjel-nappal válogathatsz gyermekeid és saját magad számára is az egyszerűtől a legkülönlegesebb alkalmi ruhákig, kiegészítőkig. Kedvező darabáras termékeink között mindent megtalálsz, amire csak szükség lehet.

A ruha online vásárlása bizalmi dolog

Ruhát online vásárolni megfelelő képek és méretezés nélkül nehéz, a pontos adatok hiányában ugyanis könnyen mellé lehet fogni. Hogy mindig a megfelelő méretű darabok érkezzenek meg, áruházunk összeszokott csapata minden terméket alaposan átvizsgál és lemér. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legpontosabb adatok kerüljenek rögzítésre a termékekről az áruház lapjain. 

Webáruházunkban nem csak a ruhákat, hanem a vadiúj gyerekcipő-kínálatot is alaposan ellenőrizzük, hogy biztosan azt kapd, amit szeretnél. Külön gárda dolgozik a ruhák kiválogatásán, mosás-vasalásán, megint mások a fotózást, mérést, kedden és péntekenként az áruházba történő feltöltést, illetve a rendeléseket és a csomagolást intézik. 

Lábbelit is választhatsz online

A lábbelik terméklapja is minden darab esetén tartalmazza a cipők pontos méreteit. Hogy ezzel se foghass mellé, tudnod kell a helyes méretvétel kritériumait. Vásárlás előtt egy padlóra rögzített papírlapra állítsd rá gyermeked és rajzold körbe a lábait, zokni nélkül. A kapott adathoz adj hozzá 5-10 mm-t, és máris kereshetsz a belső talphossz alapján neki a kínálatból. 

Ha az élethű képek, videók és a pontos leírás ellenére élőben mégsem nyeri el a tetszéseteket a cipő, lehetőség van a cserére. Ilyenkor ügyfélcentrikus áruházunk az 5000 Ft-ot meghaladó vételár esetén átvállalja a szállítási költséget és a sértetlen lábbelit 1-2 napon belül kicseréli nagyobb vagy kisebb darabra. 

Vásárlásod tehát kockázatmentes. Próbáld ki Ruhafalvát!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket