Blog

Többfunkciós babaruha: a rugdalózó

2019.12.06 17:19

Miért az anyukák kedvenc babaruhája a rugdalózó?

Hosszasan sorolhatnánk a rugdalózó mellett szóló érveket, és meg is tesszük, hogy rávilágítsunk olyan szempontokra is, melyekre esetleg korábban nem gondoltál. 

Kezdjük azzal, hogy egyetlen ruhadarabról van szó. A lábfejjel is rendelkező rugdalózókra valóban igaz, hogy ezzel az egy szál ruha feladásával már túl is vagyunk a baba öltöztetésén. Valljuk be, ez egy hevesen tiltakozó, öltözködni nem szerető kisgyerek mellett óriási előny. 

Hűvösebb időben aláadhatsz egy body-t, és a felöltözést már meg is oldottad. 

A lábfej nélküli darabok akkor praktikusak, ha a gyermekednek például az átlagosnál nagyobb a lába, és a lábfejes rugiba nem férne be kényelmesen a lába. 

 

baba rugdalózó

Ahhoz, hogy pelenkát cserélj, nem feltétlenül kell levenned a rugdalózót is. Elég, ha kipatentoljátok annyira, hogy a pelus hozzáférhetővé váljon. Mivel nem tud felcsúszni a babán, mint egy póló, és le sem csúszik, mint egy nadrág, ideális öltözet akár alváshoz, akár játékhoz. Nem lóg ki belőle a kicsi dereka, nem küzdi le magáról először az egyik, aztán a másik zokniját is. 

A kínálatunkban szereplő rugdalózók között megtalálod a felsorolt típus mindegyikét. 

Számtalan variáció egy ruhára

Ha az jár a fejedben, hogy az előnyök ellenére a rugdalózót unalmasnak gondolod, akkor nézd meg például a szuperhősös polár rugit. Egy ilyen darabot viselve mindenkit magába bolondít a ruha viselője. 

A rugdalózók megtalálhatók egészen egyszerű mintákkal, feliratokkal, és léteznek a szezonnak megfelelő, akár vicces babaruhák is. 

Az anyagok tekintetében is van lehetőséged válogatni, hiszen a pamuttól a poláron át, a kötött holmikig terjed a kínálat. Hideg időben a vastagabb textíliák lesznek a kedvenceitek, de például ha izzadékony a csemetéd, akkor javasoljuk, hogy a valódi pamut rugdalózókat részesítsd előnyben. Ezek ugyanis remekül szellőznek és tökéletesen magukba szívják a nedvességet. 

Jelentős részük elöl egy patentsorral záródik, nem kell gombolgatnod a ruhát. Olyan rugdalózót is találhatsz, aminek nem a közepén, hanem valamilyen irányban, kicsit oldalra eltolva helyezték el a patentokat. Ha ilyet adsz éjszakára a kisbabádra, akkor a fém patentok sem fogják a pocakját alvás közben nyomni.

Hogyan mossuk, vasaljuk?

A rugdalózókat - mint ahogyan a többi ruhátokat is - a kezelési címke útmutatója alapján mosd, legalább 40 fokon. A fehér daraboknál az sem lehet probléma, ha a gyerek leeszi egy jó kis paradicsomszósszal, hiszen ezeket nyugodtan fehérítőzheted is. A mosásnál figyelj oda rá, hogy a patentok legalább részben legyenek összezárva, mert ezzel megelőzheted, hogy hosszabb távon eldeformálódjon a ruha szabása. 

A vasalás ennél az öltözetnél opcionális, van, aki a vasalásra esküszik, és van, aki el sem tudja képzelni, hogy babaruhát vasalgasson. 

Érdemes körbenézni webáruházunk kínálatában, hiszen rengeteg gyerekruha várja a szülőket!

minnie kisbaba rugdalózó kisfiú újszülött rugi, autós mintávalvirágos kislány rugdalózó

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket