Minőség


Itt láthatod a teljes kínálatunkat: minden ruha minőség szerint van csoportosítva. Ha ebből a kategóriából indítod a keresést, akkor kétféle úton indulhatsz el: választhatsz új ruhát, illetve használt és outlet ruhát.

Pontosan tudjuk, hogy a kisgyermekes szülők leginkább a használt ruhákat keresik, hiszen a kicsik gyorsan nőnek, sokszor csak egy-egy alkalom miatt vagy szezonálisan van szükség bizonyos ruhatípusokra. Vannak viszont olyan esetek is, amikor valóban fontos, hogy a ruha minősége kifogástalan legyen. A mi javaslatunk: nézz szét mindkét alkategóriában, hogy biztosan megtaláld a számotokra szükséges ruházatot!
A Ruhafalva használt ruha webshop 2008-as indulásakor valóban csak használt gyerekruhát kínált. Azóta azonban egyre népszerűbbek lettünk, így kínálatunkat is folyamatosan bővíteni tudtuk vásárlóink igényeinek figyelembevételével. Így most már ruha minőség szerint is kereshető nálunk: a használt ruhák mellett az új ruhák között is lehet válogatni. Sőt, mást is árulunk!

A Ruházat menüben a típus, méret, nem és minőség szerint is lehet keresni az öltözetek között, de vannak gyerekcipőink is, ezekből csak újakat forgalmazunk. Itt is érdemes szétnézni!

Új gyerekruhák

Mit találsz nálunk az új gyerekruhák között? A legismertebb gyerekruhagyártók termékeit - bármely korosztály számára. Rugdalózóktól kezdve a kislányleggingseken és a fiúpulóvereken át a tiniknek szánt pólókig bármit. Alkalmi öltözethez is érdemes itt szétnézni.

Ami miatt pedig feltétlen ajánljuk, hogy a használt ruhák mellett ide is kukkants be: gyerek fehérneműk, zoknik, harisnyák, sapkák és egyéb kiegészítő termékek széles választékával várunk. Ezekből pedig biztosan te sem szeretnél használtat vásárolni! Így, ha befejezted a válogatást a használt ruhák között, gondold át, mi mindenre lehet még szükség az adott alkalom vagy adott évszak esetében! Ne felejts el tehát bugyit, alsónadrágot, trikót, melltartót, nejlonharisnyát, hálóinget, pizsamát, kötött sapkát, sálat, kesztyűt is tenni a kosárba!

A ruha minősége szerint választhatsz márkás használt ruhát is!

A használt ruhák között igazán sok márkás (Adidas, Nike, Geroge, GAP, Next, Debenhams) termékre fogsz bukkanni. A legismertebb gyártók ruhái mellett számos különlegességet is találsz itt. Akár jelmezbálra keresel ruhát, akár családi alkalomra, biztosan lesz itt megfelelő. Nagyon kedveltek a Disney-mintás kislányruhák és a Marveles fiúfelsők. 

A használt ruhák előnye, hogy kedvezőbb áron kaphatók, igazi ritkaságokra is lelhetünk köztük, és mindenféle ruhatípus közül válogathatunk.

Használt gyerekruháknál ezt nézd: minőség és hiba, és a márka

A Ruhafalva annak köszönheti a sikerét, hogy csak jó minőségű - főleg angol - használt ruhát kínál. Ráadásul mi minden egyes darabot egyesével átnézünk, és a polcainkra csak az kerülhet ki, amelyik minden követelménynek megfelel.

A termékek adatlapján feltüntetjük a ruha minőségét, valamint azt is, van-e rajta valamilyen szépséghiba. Mi semmit sem titkolunk el! Ha egy apróbb pötty, vagy egészen halvány folt vagy egy pici varráshiba miatt a ruha nem hibátlan, azt is jelezzük. Így könnyen el tudod dönteni, vajon tényleg hasznát tudod-e venni az adott darabnak. Minőség szerint egy használt ruha lehet újszerű, hibátlan vagy jó állapotú. 

Bővebben a ruhahibák besorolásáról, a precíz munkamódszerünkről a Tudnivalók menüben olvashatsz a honlapunk nyitóoldalán.

Akár új, akár használt ruhát keresel tehát gyermekednek, biztos lehetsz benne, hogy valóban azt kapod, amit a terméklapon látsz. Bőséges kínálatunk, megbízhatóságunk, folyamatos akcióink és a vonzó kedvezmények miatt is válassz minket!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  Foglalási funkció


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket