Blog

Gyerek focis ruházatot keresel? Jó helyen jársz!

2020.07.22 11:44

Focis gyerekruhák nagy választékban

Áruházunk széles kínálata folyamatosan változik, de nincs olyan, hogy valamilyen focival kapcsolatba hozható ruhadarab ne akadna a kezünkbe a kínálat feltöltése során. Webáruházunkban igazi focimezek, focis mintájú pólók, rövidnadrágok, focilabdával díszített szandálok, cipők és alsónadrágok, valamint fürdőköntös is megtalálható, na meg egy igazi fiús bébinapozó a futballrajongó újdonsült apukák kedvéért. 

Ha délutánonként, vagy a hétvégén van kedvetek egy páran játszani egy jót, mondjuk egy egyszerű szabadrúgásos játékot, vegyétek fel a stílusosan hozzá illő focis mintájú felsőket. Csak egy kapu kell, de akár két fát vagy bokrot is kinevezhettek annak, és akár a tizenegyes rúgó bajnokság is indulhat. Lássuk, ki a jobb! Hozzátok létre a saját csapatotokat, válasszatok nekik színt, vagy logót, amiről megismernek majd és mérkőzzetek a kitalált ligák játékosaival.


Foci univerzum

A foci nem csak a ruhagyártásra, hanem a játékiparra is nagy hatással volt. A buborékos foci játékhoz olyan speciális anyagú zokni szükséges, ami rendkívül rugalmas, ezért csak egy méretben kapható. A buborékfújóba különleges folyadék kerül, mint ahogy a kellék is egyedi. A különleges szövésű zoknihoz érve a szappanbuborék nem pukkan ki, dekázni lehet vele. Fújj a készletből egy óriási nagy buborékot és már kezdődhet is a játék! Versenyezzetek, ki bírja tovább. Vagy ha több zoknitok is van, rendezzetek páros dekázós versenyt, és akinél a buborék kidurran, az kiesett. A győztes meg futhat körbe a pályán, hogy ünnepeltesse magát.

Ha az időjárás nem engedi, vagy elfáradtatok, bent is  folytathatjátok a focis játékokat. A valósághű futball élményeket imitáló focis játékokkal próbára tehetitek magatokat és barátaitokat. A gombfoci vagy a focis kártyák ideálisak benti elfoglaltsághoz. És ehhez is választhattok illő sportos ruházatot. Áruházunk a focis gyerekruhák hatalmas választékával vár mindenkit, csak győzzetek választani ruháink, cipőink közül.

Csak rajtad múlik, milyen ruhadarabot választasz. A bölcsibe, oviba benti cipőnek zárt orrú vagy nyitott szandált kérnek, amin lehet focilabda minta is, de a nagycsoportosok úszásoktatásához is jól jöhet egy focis fürdőköntös. Biztosan szívesen viseli majd a sportos ovis, ahogy a focis pólót sem tudod majd róla leimádkozni.

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket