Lány/Fiú


Ruha nem szerint

Ebben a kategóriában indítsd a keresést, ha szeretnéd látni az összes termékünket: itt van minden ruha nem szerint. Lány és fiú öltöztetéséhez egyaránt kínálunk szakszerű segítséget azzal, hogy minden terméklapon feltüntetjük, kinek javasolt az adott ruhadarab.

Mi is jól tudjuk, hogy sokszor nem könnyű eldönteni, egy-egy ruha fiús-e vagy lányos. Támpontot adhatnak a jellemző színek és minták, valamint a fazonok is. Mindenképp nézz szét a kínálatunkban, mert itt minden ruhatípust megtalálsz, amire gyermekednek szüksége lehet! Indulhat a böngészés!
A Ruhafalva webáruház a megalakulásakor azt tűzte ki célul, hogy segítse azokat a kisgyermekes szülőket, akik nem tudnak hagyományos módon, boltban ruhát vásárolni gyermeküknek, hiszen a napi teendőik ezt nem teszik lehetővé. Az online vásárlás a 2000-es évek elején még nem volt ennyire elterjedt, mégis már a kezdetekkor népszerűek lettünk. 

Ma már új és használt gyerekruha egyaránt megtalálható kínálatunkban: lehet keresni köztük ruhatípus, méret és nem szerint is. Ebben a kategóriában minden ruha nem szerint (lány/fiú) került csoportosításra: így kisfiúknak és kislányoknak is külön alkategóriában lehet ruhát választani.

Kislányod van? Íme, a lányos ruhák!

Míg a baba pici, főképp rugdalózót, bodyt fog használni, itt talán csak a szín adhat segítséget arra nézve, melyik nemnek melyik ruha lesz jó. 

Később azonban, ahogy nőni kezdenek a gyerkőcök, igen is számítani fog, hogy minél csinosabban öltözzenek a kislányok: eljön a tüllös, fodros, csipkés szoknyák, a rózsaszín felsők ideje.

A lányos ruhák jellemzőit könnyű összefoglalni: legyen rajtuk minél több csillogó kiegészítő, flitterek, gyöngyök, és a minták a ruhákon lányosak legyenek. Mikre gondolunk? Pillangó, unikornis, cica, virágok jöhetnek minden mennyiségben, no és a Disney-hercegnők is!

A ruha nem szerinti csoportosítása során természetesen csak itt, a lányruhák között találjátok meg az összes szoknyácskát, ruhácskát, ruhaszettet, hálóinget, bikinit is. 

Ruha nem szerint: mit hordanak a fiúk?

A kisfiúk ruhatára merőben más, mint a lányoké. Nadrágokból többféle típust is találtok nálunk, ezenkívül a trikók, ingek, pulóverek a legnépszerűbb termékek, ha kisfiúk öltöztetéséről van szó.

A fiúk öltöztetése során is figyelembe kell venni az életkori sajátosságokat, de az is biztos, hogy mire óvodába kerülnek a kis lurkók, már kialakult ízlésük lesz. Lehet, hogy nem veszik fel azt, amit mi kigondoltunk számukra, főleg, ha alkalmi ruháról van szó.

Nálunk mindenféle ruhatípust megtaláltok a fiú ruha alkategóriában: öltönyök, melegítők, farmernadrágok, kötött kardigánok és pulóverek is kaphatók az ingek és pólók mellett.

A fiús ruhák általában sötétebb színűek: a kék, a zöld, a barna és a terepszín nagy kedvencek. A jellemző minták a dinó, a kutya, a járművek; a rajzfilmhősök közül pedig a Pókember és a Star Wars alakjai.

Hogyan kereshetsz lány/fiú ruhát ebben a kategóriában?

Ha nem tudod pontosan, mire is lenne szükség, illetve több minden is kell, akkor válaszd ezt a kategóriát, majd szűkítsd a találatokat a szűrők segítségével! Jelöld be, milyen ruhatípus kellene, kiválaszthatod a ruha minőségét vagy a méretet is, de akár gyártó szerint is kereshetsz.

Itt is van lehetőség a szín megadására, illetve kedvezmények igénybevételére.

Ha sűrűn jársz nálunk, akkor érdemes regisztrálni, mert így elmentheted a gyermeked méreteit, nem kell folyton megadnod az adatokat.

Tedd a kiválasztott termékeket a kosárba! Megrendelheted azonnal a ruhákat, de élhetsz a kosárfoglalás funkcióval is. Tájékozódj a lehetőségekről főoldalunkon!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  Foglalási funkció


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket