Minőségi besorolás

Használt ruha minősége

4 fontos dolog, amit tudnod kell a Ruhafalvás használt ruhákról1. ) Ruhafalván az elérhető legjobb minőségű használt ruhákat találod!

Nemcsak a legjobb minőséget szerezzük be, de még át is válogatjuk a darabokat. Egyesével átnézzük és ha találunk apró hibát, akkor azt tudatjuk veled a termékadatlapján. Mindez nagy sok odafigyelést és munkát igényel, viszont csak így lehetünk abban biztosak, hogy elégedett leszel, ha kézhez kapod a csomagot. Talán meg is lepődsz, hogy ez tényleg használt és nem új ruha? :)


"Először félve rendeltem tőletek, de már az elsö csomag megérkezésekor rájöttem, hogy nagyon jól döntöttem. Tetszik a kínálat minősége és mennyisége, és az is, hogy cipőt is tudok nálatok venni, és az ár is korrekt. A segítőkészségetek pedig már csak hab a tortán. Ti vagytok a legjobbak!"

RF


2. ) A használt ruhákat kétféle módon jellemezzük: minőség és hiba

Miért használunk kétféle besorolást? Mert precízek vagyunk, és a tapasztalatunk azt mutatja, hogy egy tökéletes használt ruhán is előfordulhat egy apró szálhúzódás, halvány pötty, melyek a ruha minőségét nem befolyásolják, és felvéve nem is látszódnak. Ezek általában alig észrevehető nyomai a gyártásnak, illetve esetleges használatnak.

Tehát még egyszer, a minőségi besorolással (csillagokkal) azt kívánjuk megmutatni számodra, hogyha kézbe vennéd a ruhát, mit tapasztalnál, mi lenne az első benyomásod. A hibák leírásával pedig az esetlegesen előforduló szépséghibákról adunk képet számodra.
3. ) A használt ruhák minőségi besorolása

  Újszerű, azaz alig használt, nem látszik a mosás nyoma. Talán még nem is volt mosva, annyira újszerű.

  Hibátlan, vagyis picit látszik, hogy már ki volt mosva, de még tökéletes állapotban van.

  Jó állapotú: mosás nyoma látszódik, elképzelhető, hogy picit kopott, de hidd el, még ez is remek állapotú használt ruha.


"A leírás teljesen korrekt az esetleges hibákról. Sok esetben nekünk keresni kell, amit Ti leírtatok. A megrendelés menete egyszerű, a határidő pontos, a szállítás egyaránt. Az ügyfélkapcsolat példaértékű! Ami Ruhafalváról és az ott folyó munkáról eszembe jut az a MINŐSÉG. Számunkra a gyerekek öltöztetésében Ruhafalva a bázis."
Gajdosné Erzsika nagymama, Szeged

4. ) Szépséghibák jelzése

Ez az a precizitás, amellyel nem sok helyen találkozhatsz! Ruhafalva még a használt ruhák minőségi besorolásán túl is bevezetett még egy jelzést, ez a jellemzés a ruhákon lévő apró eltéréseket írja le.


Apró hibás

Apró tűhegynyi pötty van a ruhán, vagy egy halvány folt, ami tényleg alig látszik. Esetleg eldugott helyen van a hiba, elvéve már nem is látszik. Ezek a hibák annyira apróak, hogy akár említést sem érdemelnének, mi azonban úgy tartjuk korrektnek, ha ezekről is írunk.


Picit hibás

A ruhán kisebb folt van, ami akár már a következő mosástól, vagy áztatástól is kijön, de akár a folttal együtt is alkalmas a ruha utcai viseletre is (olyan helyen van, olyan jellegű).


Hibás

A hiba miatt a termék inkább otthoni viseletre alkalmas, ünnepi alkalmakra nem ajánljuk.

Varrás hiba

Ebben a kategóriából a varrni tudó anyukák tudnak szuper darabokat találni. Ide kerülnek azok a termékek, melyeken apró lyuk található, ami 1-2 öltéssel bevarrható, esetleg varrás bomlott meg, amit varrógéppel 1 perc javítani, vagy hiányzik egy gomb a ruháról stb.


ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  A foglalási funkciónkat értékelte a több, mint 20 fős szakmai zsűri.


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket