Kiegészítő méret


Sapkák, kiegészítők méret szerint

Ebbe a kategóriába gyűjtöttük össze azokat a ruhadarabokat, amelyeken nincs egységes számozás. Itt vannak tehát a sapkák, kiegészítők méret szerint. Több nagyobb korcsoportot hoztunk létre, mely alapján tudsz keresni köztük. 

Téli és nyári sapkák, kalapok, ezenkívül kesztyűk, sálak, fülvédők, valamint babákra való előkék, nyálkendők találhatók itt. Bár ezek apró kiegészítőknek tűnnek, mégis nagyon fontosak lehetnek, amikor az időjárásnak megfelelően öltöztetjük a gyerekeket. Ne felejtsd el tehát ezeket is a kosárba tenni rendeléskor!
A Ruhafalva gyerekruha és gyerekcipő webáruház attól olyan különleges, hogy itt mindenféle ruházatot megtalálsz. Nem hiányozhatnak tehát a legapróbb kiegészítők sem, úgymint a sapka, sál, kesztyű, melyek a téli ruházkodás elmaradhatatlan kellékei.

Ahogyan tőlünk megszokhattátok, itt is minőségi darabok, használt és új sapkák, kiegészítők kaphatók méret szerint csoportosítva. Mivel ezeknél nem egyértelmű a számozás, feltüntettük a terméklapokon minden egyes ruhadarab méretét, majd korcsoportok szerint soroltuk őket egy-egy kategóriába. Tekintsd meg kínálatunkat!

Mit kell tudni a termékről?

Itt, a Ruhafalván használt és új gyerekruhákat árusítunk minden korosztálynak. Azért nyertünk több ízben is Minőségi-díjat Az Ország Boltja versenyen, mert mi valóban ügyelünk arra, hogy a lehető legjobb minőségű öltözeteket válogassuk össze. Minden használt ruhát egyesével megnézünk, lemérünk, kimosunk, kivasalunk. 

A terméklapokon mindig feltüntetjük az általunk mért adatokat, nincs ez másképp ebben az esetben sem. Láthatod azt is a termékekre kattintva, hogy használt vagy új ruháról van-e szó, van-e rajta valamilyen hiba. Mi semmit nem titkolunk el!

Sapkák, kiegészítők méret szerint csoportosítva

Hét nagy csoportot hoztunk létre a könnyebb döntés érdekében. Ez alapján a következő életkor szerinti besorolást alkalmaztuk:

 • 0-6 hó: egészen pici babáknak, újszülötteknek találsz itt sapkákat, téli szetteket, de előkét és nyálkendőt is.
 • 6-12 hó: többek közt vagány baseball sapkákat, téli fejfedőket, kesztyűket találtok itt a csöppségeknek. 
 • 1-3 év: a bölcsis korosztály öltöztetéséhez gyűjtöttük ide a polár és kötött sapkákat, sapka-kesztyű szetteket és még sok minden mást.
 • 3-6 év: az óvodásokra való sapkákat, kiegészítőket itt nézheted meg. Sok bohókás, állatmintás, Disney-mintás és Marveles ruhadarab közül választhattok. Így biztosan öröm lesz az öltözködés!
 • 6-10 év: a kisiskolásoknak való kínálatunk ebben az alkategóriában látható. Egy- és ötujjas kesztyű, síkesztyű is kapható nálunk, és persze sapka, kalap többféle színben.
 • 10 év felett: a nagyobbacska gyerekek, tinik választhatnak innen kiegészítőket.
 • Egy méret: ide soroltuk azokat a termékeket, amelyeken nincs valójában számozás, egy méretűek. A sapkák, sálak, kesztyűk mellett csősálak, nyakmelegítők, hajpántok, fülvédők is beszerezhetők innen.

Hogyan válassz kiegészítőt gyermekednek?

A sapkák, kiegészítők méret szerinti csoportosítása során is ügyeltünk arra, hogy egyszerűen és gyorsan találd meg azt, amire szükségetek van. Az alkategóriákon belül tudsz keresni típus, szín, minőség, gyártó és nem szerint is.

Szűkítheted is a találatokat: vannak akciós és hűségpontért megvehető termékeink is! Bővebb információért ezzel kapcsolatban olvasd el a Ruhafalva főoldalán található Tudnivalókat, de minket is kereshetsz, ha kérdésed van! 

Válaszd a Ruhafalvát télen is, nyáron is, mi azonnal szállítható, minőségi gyerekruhákat, kiegészítőket kínálunk minden korosztálynak!

ANYUKÁK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

5 éve vásárolok tőletek, a gyermekeim ruháinak fele Ruhafalvás, de még mindig megleptek a ruhák minőségével! Rugalmasak vagytok, nem tudom hogy csináljátok, hogy még a visszaküldést is fénysebességgel intézitek!

D. Enikő, Pécs

Csak annyit mondok, függők vagyunk, várjuk a kedd és péntek estét! Viccen kívül, boltban alig voltam mióta tudom, hogy este,a gyerekek altatása után is meg tudom oldani a ruháik beszerzését.

Kata, Szentendre

Még nem csalódtam bennetek! Az apró hibát is feltüntetitek, ha nem volt jó a méret szó nélkül cseréltétek. Az ügyfélszolgálatos lány mindig kedves volt velem, amit sok webáruház megtanulhatna tőle!

Kellerné, Titi

Teljesen meg vagyok elégedve. Könnyen kezelhető az oldal, átlátható. Ár/érték arányban a ruhaneműk is szuperek, illetve ha hibás, azt sem titkolják így nem ér meglepetés. Bármi kérdésem van szívesen válaszolnak.

Alexandra, Budapest

Másfél éves volt az első unokám, amikor először vásároltam. Most már 8 a második is. A foglalás először fura volt, de most már imádom, a legjobb! Segítőkészségeteket köszönöm!

Erzsi mama, Budapest

Kb 7 éve találtam rátok, csak nálatok volt hálózsák. Azóta született még két fiam, és a férjem szerint egy vagyont költök nálatok :) Imádom az akcióitokat, profik vagytok, hogy ennyire odafigyeltek a törzsvásárlókra! Nekem nagy segítség, hogy vagytok!

Angi, Békéscsaba

Csak nálatok vásárolok használt ruhát, mert Ti vagytok a legmegbízhatóbbak, a ruhaméretek mindig pontosak. Különleges ruhákra lelek, ami tuti, hogy egyedi lesz az egész oviban! Már a kislányom is várja a csomagot tőletek!

Sz. Nóra, Miskolc

SIKEREK, SZAKMAI DÍJAK

 • 10x
  Az Ország Boltja kategória díj

  2011 - 2021

  Büszkék vagyunk, hogy 11 díjból 9 az első helyezést jelenti!

 • 6x
  Az év internetes kereskedője

  2009, 2010, 2013, 2014, 2016, 2020

  években TOP 10-es helyezést értünk el


 • Kiváló magyar tartalom

  2011

  Foglalási funkció


 • Az Év Kereskedője

  2019

  Legjobb Ügyfélfolyamat II. helyezés.

Bezárom a videót
Megnézem a terméket